PHP is een gepatenteerde methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding”.


Met deze unieke methode is het mogelijk om zowel onze vitaliteit als onze (sport)prestaties en onze ‘look’ (vetopslag) te verbeteren. Zelfs het aanpakken van de specifieke probleemgebieden door plaatselijk vet te verliezen is met PHP mogelijk.
op 12 verschillende plekken op het lichaam een huidplooimeting afnemen. De verhouding tussen de verschillende huidplooimetingen geeft een beeld van de hormonale situatie c.q. disbalansen. 

Uit die metingen kan worden afgeleid welk hormoon op dat moment het meest uit balans is en (mede)veroorzaker is van ‘de klacht’. Op basis van die meetgegevens, in combinatie met een door de klant in te vullen vragenlijst, zal het uitermate geavanceerde software-systeem achter PHP worden ingezet. Dit systeem zal d.m.v. de nodige berekeningen tot een heel specifiek en persoonlijk protocol komen.

Na 4 – 6 weken zal deze procedure worden herhaald om de vorderingen in kaart te brengen en te kijken of er iets dient te worden bijgesteld. Mogelijk is de in eerste instantie geconstateerde disbalans dusdanig goed ‘bijgetrokken’ dat het zinvol is om e.e.a. aan te passen. Mogelijk voert op dat moment een andere disbalans de boventoon en zal daar op gericht gaan worden.